Uslovi i prava kupovine

Porudžbina

Porudžbina putem sajta je moguća za sve navedene artikle na sajtu klikom na dugme „DODAJ U KORPU“. Prilikom sastavljanja porudžbine potrebno je da ostavite sve tražene podatke, koji su nam neophodni u procesu obavljanja onlajn kupovine. Nakon toga dobićete automatsku e-mail potvrdu porudžbine, a telefonom ćemo Vas kontaktirati samo u slučaju da poručeni artikal ne možemo da obezbedimo.

Trudimo se da stanje i veličine artikla na sajtu budu ažurirani svakodnevno, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost da u određenim slučajevima poručeni proizvod više ne bude na raspolaganju u našem magacinu u traženoj veličini. Ukoliko se ovakav slučaj ipak dogodi, naša prodajna služba će Vas o tome obavestiti telefonom i ponuditi Vam alternativu.

Proizvodi poručeni onlajn biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe POST EXPRESS. Kuriru plaćate uz troškove artikla koji ste naručili i troškove dostave koji su iskazani u odeljku DOSTAVA.
Poručeni proizvod kurirska služba dostaviće Vam u roku od 48 sati od trenutka potvrđenja porudžbine.

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda, naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana i mora biti vraćena u originalnoj ambalaži.

U slučaju zamene proizvoda ili reklamacije Vi snosite troškove transporta robe.

Dostava

Dostavu poručenih artikala obavljamo u saradnji sa kurirskom službom POST EXPRESS i to samo na teritoriji Srbije bez AP Kosovo i Metohija.

Nakon primanja Vaše porudžbine i kontrole ispravnosti artikala, poručene artikle preuzima kurir POST EXPRESS-a i dostavlja Vam ih u roku od 48 sati. Ukoliko zbog nekog razloga nismo u mogućnosti da izvršimo isporuku poručene robe, obavestićemo Vas putem e-maila ili telefonski.

Poštarina je besplatna. Kupac plaća samo uslugu novčanog poslovanja, koja iznosi 2,5% od otkupne vrednosti pošiljke plus 23 dinara poštansku uputnicu, prema cenovniku poštanskih usluga.

Uloguj se
Napravi nalog

Vaši lični podaci biće korišćeni za svrhu procesuiranja porudžbine, poboljšanja korisničkog iskustva ovog website-a, i za ostale svrhe definisane politika privatnosti.

Vraćanje lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte. Primićete vezu za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

GORE

KORPA 0