Upoznajte nas

Nekoliko reči o nama

image

Ksilk Keratin

Od osnivanja 2007 godine Ksilk keratin bavi se uvozom i distribucijom brazilske kozmetike odabranog Brasil cacau – Cadiveu.

Ksilk keratin firma je ekskluzivni uvoznik brazilskog keratina za regeneraciju i ispravljanje oštećene kose. Ovi proizvodi već su rasprostranjeni i u susednim zemljama poput Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije.

Prateći najsavremenije svetske trendove u kozmetici i praveći dogovore sa poznatim svetskim kompanijama, mi nastojimo da neprestano osvežavamo ponudu i proširujemo asortiman koji nudimo na tržištu.

image
image
image

Brazilski keratin

Želja nam je da našim kupcima ponudimo prave proizvode u pravo vreme. Raspolažemo sopstvenim voznim parkom i komercijalnom službom koja uspešno pokriva celu teritoriju Srbije.

Značajan rast i razvoj ostvaren je vrlo korektnim uslovima poslovanja, povoljnim cenama, odličnim kvalitetom proizvoda, dobrom organizacijom, stalnim usavršavanjem i zajedničkim naporima zaposlenih. Pažljivo vršimo izbor proizvoda i garantujemo za njihovu originalnost. Naš cilj je da, gradeći poverenje sa našim klijentima, gradimo i sopstveni renome.

Tradicionalno učestvujemo na sajmovima kozmetike kao što su: Dodir Pariza, Svet Lepote, kao i svetskim sajmovima. Sarađujemo sa preko 400 frizerskih salona, akademija i spa centara.

image