Ksilk Keratin ksilk keratin o nama
Ksilk Keratin o nama cover mobile
Ksilk Keratin
ekskluzivni uvoznik brazilskog keratina

O NAMA

Brazilski keratin za savršeno ravnu kosu. Momentalna regeneracija, ispravljanje i oporavak oštećene kose, visoki sjaj i gubitak naelektrisanosti i ućebanosti dlake. Pružite vašoj kosi pravilnu negu.
Mala mera može da učini čuda, pružajući sjaj i vitalnost kosi. Budite inspirisane beskrajnim mogućnostima Brasil Cacau preparata za negu kod kuće i nakon profesionalnih tretmana.
Extreme-Repair-Maska

Prateći najsavremenije svetske trendove u kozmetici i praveći dogovore sa poznatim svetskim kompanijama, mi nastojimo da neprestano osvežavamo ponudu i proširujemo asortiman koji nudimo na tržištu. Značajan rast i razvoj ostvarujemo dobrim uslovima poslovanja, povoljnim cenama, odličnim kvalitetom proizvoda, dobrom organizacijom, stalnim usavršavanjem i zajedničkim naporima zaposlenih. Pažljivo vršimo izbor proizvoda i garantujemo za njihovu originalnost.

Tradicionalno učestvujemo i na sajmovima kozmetike kao što su: Dodir Pariza, Svet Lepote, kao i svetskim sajmovima. Sarađujemo sa preko 400 frizerskih salona, akademija i spa centara.

Uloguj se
Napravi nalog

Vaši lični podaci biće korišćeni za svrhu procesuiranja porudžbine, poboljšanja korisničkog iskustva ovog website-a, i za ostale svrhe definisane politika privatnosti.

Vraćanje lozinke

Zaboravili ste lozinku? Upišite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte. Primićete vezu za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

GORE

KORPA 0