ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Potrudili smo se da Vam pomognemo da bolje razumete naše proizvode i njihovo korišćenje.
Ne. Bolje je naneti normalnu količinu na veće regije da bi se obezbedila brza i prijatna aplikacija kako za profesionalca, tako i za klijenta. Za najbolje rezultate, jednostavno nanesite ravnomernu količinu preparata za kosu.
Za najbolje rezultate i za zdraviju kosu, mi preporučujemo da se kosa ofarba dva dana prei ili nakon Brasil Cacau Keratin tretmana kako bi se pigment bolje vezao za dlaku.
Da. Za najbolje rezultate na izrazito kovrdžavoj kosi mi preporučujemo tretman ispravljanja pre Brasil Cacau Keratin tretmana.
Da, ipak pri korišćenju prese, izbegavajte krajeve kose ili ne prelazite više od tri puta na završecima kose kako bi se održao zdrav izgled dlake.
Da, kako bi izbegli kontakt sa temenom, preparat br. 2 nanesite u širokim sekcijama.
U slučajevima osetljive kože može doći do blage iritacije u ovom regionu zbog pH kiseline sadržane u preparatu Brasil Thermal Reconstruction.
Brasil Cacau Keratin ne sadrži štetne sastojke. Ipak ne preporučujemo ga trudnicama, kao ni deci uzrasta ili mlađoj od 12 godina.
Da. Brasil Thermal Reconstruction je kompatabilan sa svim ostalim tretmanima koji su dostupni u profesionalnim frizerskim salonima.
Da. Preporučujemo da se obavi test na osetljivost. Iako nije učestalo, pojedini klijenti mogu imati alergijske reakcije na neke komponente naše formule.
Prijava
Napravi nalog

Vaši lični podaci biće korišćeni za svrhu procesuiranja porudžbine, poboljšanja korisničkog iskustva ovog website-a, i za ostale svrhe definisane politika privatnosti.

Vraćanje lozinke

Zaboravili ste lozinku? Unesite svoje korisničko ime ili adresu e-pošte. Dobićete vezu za kreiranje nove lozinke putem e-pošte.

GORE

KORPA 0